ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Ο χώρος της εστίασης όχι μόνο δεν στερείται επιχειρηματικών κινήσεων, αλλά συνεχώς μεγεθύνεται. Σημαντικός αριθμός νέων επιχειρήσεων -μικρότερου ή μεγαλύτερου βεληνεκούς- ξεκίνησαν/ξεκινούν να δραστηριοποιούνται, και σημαντικός αριθμός ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων συνεχώς εξαπλώνονται.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο, ενεργό πελατολόγιο στον συγκεκριμένο χώρο, στην TaxInHeaven έχουμε αποκτήσει μία βαθιά εμπειρία διαχείρισης & αντιμετώπισης κάθε είδους προβλήματος, όπως και μία άριστη οργάνωση & παρακολούθηση πάνω σε όλο το λογιστικό φάσμα που απευθύνεται στον συγκεκριμένο κλάδο.

Το λογιστικό και φοροτεχνικό τμήμα του γραφείου μας, με έμπειρους συμβούλους, εξειδικευμένους σε λογιστικές, φοροτεχνικές υπηρεσίες παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και βρίσκεται πάντα δίπλα στις ανάγκες σας. Μερικές μόνο από τις υπηρεσίες μας:

 

  • Συστάσεις, Ενάρξεις, Μεταβολές, Διακοπές, Εκκαθαρίσεις Εταιρειών-Επιχειρήσεων
  • Τήρηση Λογιστικών βιβλίων όλων των κατηγοριών
  • Διεκπεραίωση όλων των συναλλαγών με το Δημόσιο (Δ.Ο.Υ., Ασφαλιστικοί Οργανισμοί, ΓΕ.ΜΗ., Περιφέρεια και Επιμελητήρια)
  • Διεκπεραιώσεις διοικητικών και φορολογικών υποθέσεων
  • Αδειοδότηση  νέων επιχειρήσεων, μετατροπές αδειών ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων
  • Τήρηση και έλεγχος μισθοδοτικών καταστάσεων
  • Ανάλυση κόστους μισθοδοσίας σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησης
  • Φορολογικός προληπτικός έλεγχος τρέχουσας και προηγούμενων χρήσεων για την άρτια αντιμετώπιση των ελεγκτικών μηχανισμών

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

ΓΝΩΣΗ

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις της φορολογικής νομοθεσίας, ώστε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών που διανύουμε!

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Οι πελάτες μας έχουν πάντα δίπλα τους ενα λογιστικό γραφείο με γνώση και εμπειρία να τους στηρίζει σε όλες τις ανάγκες τους, δίνοντας τους την σιγουριά των ειδικών!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η επιχείρηση σας να μην επιβαρυνθεί ποτέ ξανά στο μέλλον απο αστοχίες στην λογιστική διαχείρηση!