Ποιοι είμαστε

Το γραφείο μας στελεχώνεται από οικονομολόγους και λογιστές, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ο καθένας από τους οποίους έχει εξειδικευτεί επιπλέον σε κάποιο τομέα. Υπάρχουν διακριτά τμήματα απλογραφικών & διπλογραφικών βιβλίων, μισθοδοσίας, ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εξυπηρέτησης ιδιωτών.

Σε ένα περιβάλλον με ιδιαίτερα πολύπλοκη νομοθεσία, με συνεχείς προκλήσεις και ευκαιρίες, η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση αναδεικνύεται σε μείζονος σημασίας μεταβλητή για την επιχείρηση.

Στην TaxinHeaven, έχοντας επίγνωση του κλίματος των αλλαγών των φορολογικών κανονισμών και των εξελίξεων στο οικονομικό περιβάλλον, παρέχουμε έγκαιρη & αξιόπιστη πληροφόρηση στους πελάτες μας.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις  και παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είστε σίγουροι πως η επιχείρηση σας δε θα επιβαρυνθεί ποτέ  από αστοχίες στη λογιστική διαχείριση και δε θα χάσει καμία ευκαιρία ενίσχυσης και ανάπτυξης.

Στην TaxinHeaven, οι πελάτες μας έχουν πάντα δίπλα τους ένα λογιστικό γραφείο με γνώση και εμπειρία να τους στηρίζει. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει:

 • Εμπορικές Επιχειρήσεις
 • Ναυτιλιακές Εταιρείες 
 • Τεχνικές Εταιρίες
 • Εταιρίες Μεταφορών
 • Τουριστικές Επιχειρήσεις
 • Επιχειρήσεις Εστίασης

Το γραφείο μας μπορεί να σας καλύψει σε οποιαδήποτε υπηρεσία χρειαστείτε για εσάς ή την επιχείρηση σας. Συγκεκριμένα προσφέρουμε:

 • Πλήρη λογιστική κάλυψη κάθε είδους επιχείρησης
 • Επίβλεψη και διαχείριση λογιστηρίων εντός των εταιρειών
 • Στρατηγικές Διαχείρισης-Συμβουλευτική
 • Φορολογικές & Νομικές υπηρεσίες ιδιωτών
 • Υπηρεσίες εξεύρεσης προγραμμάτων για επιδοτήσεις, προ εκτίμησης, υποβολής φακέλου και συνεχούς παρακολούθησης

Φωτεινή Κυριαζή

Έχοντας τις σπουδές της στα οικονομικά είναι στο χώρο των χρηματοοικονομικών από το 1997. Το 2013 ίδρυσε το ιδιωτικό της λογιστικό γραφείο με ευρύ φάσμα πελατολογίου επιχειρήσεων και ιδιωτών. Εμπορικές, τεχνικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις είναι το αντικείμενο εξειδίκευσής της όλο το αυτό το διάστημα έχοντας αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο δημιουργίας και εξέλιξης της TaxinHeaven.

Ιερόθεος Πολυχρόνης

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι αδειούχος Οικονομολόγος και Λογιστής Α΄Τάξης. Το 2004 ίδρυσε την IGP Accounting Solutions με αντικείμενο τις λογιστικές υπηρεσίες και τη συμβουλευτική σε στρατηγική διαχείριση επιχειρήσεων και τις μετατροπές εταιρικών σχημάτων(συγχωνεύσεις-εξαγορές). Από το 2007 διετέλεσε οικονομικός διευθυντής σε οργανισμούς και επιχειρήσεις και από το 2014 έως και σήμερα ασχολείται παράλληλα και με το χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησής και είναι Αντιδήμαρχος. Partner στην TaxinHeaven είναι από το 2021.

Γιώργος Παρίσος

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην “Επιχειρηματικότητα” από το πανεπιστήμιο του Manchester. Από το 2007 και μετά ασχολείται παράλληλα με τον τομέα των λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών όπως και με την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων τόσο στον στρατηγικό τους τομέα όσο και στις υπηρεσίες marketing που αυτές ακολουθούν. Έμφαση του δε οι startups. Partner στην TaxinHeaven είναι από το 2018.