Ποιοι είμαστε

Το γραφείο μας στελεχώνεται από οικονομολόγους και λογιστές, όλοι τους με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, ο καθένας από τους οποίους έχει εξειδικευτεί επιπλέον σε κάποιο τομέα. Υπάρχουν διακριτά τμήματα απλογραφικών & διπλογραφικών βιβλίων, μισθοδοσίας, ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εξυπηρέτησης ιδιωτών.

Σε ένα περιβάλλον με ιδιαίτερα πολύπλοκη νομοθεσία, με συνεχείς προκλήσεις και ευκαιρίες, η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση αναδεικνύεται σε μείζονος σημασίας μεταβλητή για μια επιχείρηση ή ιδιώτη.

Στην TaxinHeaven, έχοντας επίγνωση του κλίματος των αλλαγών των φορολογιστικών κανονισμών και των εξελίξεων στο οικονομικό περιβάλλον, παρέχουμε έγκαιρη & αξιόπιστη πληροφόρηση στους πελάτες μας.

Παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις  και παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να είστε σίγουροι πως η επιχείρηση σας δεν θα επιβαρυνθεί ποτέ  από αστοχίες στην λογιστική διαχείριση και δεν θα χάσει καμία ευκαιρία ενίσχυσης και ανάπτυξης.

 Στην TaxinHeaven, οι πελάτες μας έχουν πάντα δίπλα τους ένα λογιστικό γραφείο με γνώση και εμπειρεία να τους στηρίζει. Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει:

 • Εμπορικές Επιχειρησεις
 • Ναυτιλιακές Εταιρείες 
 • Τεχνικές Εταιρίες
 • Εταιρίες Μεταφορών
 • Τουριστικές Επιχειρήσεις
 • Επιχειρήσεις Εστίασης

Το γραφείο μας μπορεί να σας καλύψει σε οποιαδήποτε υπηρεσία χρειαστείτε για εσάς ή την επιχείρηση σας. Συγκεκριμένα προσφέρουμε:

 • Πλήρη λογιστική κάλυψη κάθε είδους επιχείρησης
 • Επίβλεψη και διαχείριση λογιστηρίων εντός των εταιρειών
 • Στρατηγικές Διαχείρισης-Συμβουλευτική
 • Φορολογικές & Νομικές υπηρεσίες ιδιωτών
 • Υπηρεσίες εξεύρεσης προγραμμάτων για επιδοτήσεις, προεκτίμισης, υποβολής φακέλου και συνεχούς παρακολούθησης

Φωτεινή Κυριαζή

Έχοντας τις σπουδές της στα οικονομικά είναι στο χώρο των χρηματοοικονομικών από το 1997. Το 2013 ίδρυσε το ιδιωτικό της λογιστικό γραφείο με ευρύ φάσμα πελατολογίου επιχειρήσεων και ιδιωτών.Εμπορικές, τεχνικές και ναυτιλιακές επιχειρήσεις είναι το αντικείμενο εξειδίκευσής της όλο το αυτό το διάστημα έχοντας αποτελέσει τον θεμέλιο λίθο δημιουργίας και εξέλιξης της Taxinheaven.

Ιερόθεος Πολυχρόνης

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με εξειδίκευση στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων, είναι αδειούχος Οικονομολόγος και Λογιστής Α΄Τάξης. Το 2004 ίδρυσε την IGP Accounting Solutions με αντικειμενο τις λογιστικές υπηρεσίες και την συμβουλευτικη σε στρατηγικη διαχειριση επιχειρήσεων και τις μετατροπες εταιρικών σχημάτων(συγχωνευσεις-εξαγορες). Απο το 2007 διετελεσε οικονομικος διευθυντης σε οργανισμούς και επιχειρήσεις και απο το 2014 εως και σήμερα ασχολειται παραλληλα και με το χωρο της τοπικης αυτοδιοικησης και ειναι Αντιδήμαρχος. Partner στην Taxinheaven είναι απο το 2021.

Γιώργος Παρίσος

Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στην “Επιχειρηματικότητα” από το πανεπιστήμιο του Manchester. Το 2007 και παράλληλα με τον τομέα των λογιστικών-φοροτεχνικών και με επιπλεον εξειδικευση σε marketing accounts, ασχολείται και με την ανάπτυξη επιχειρήσεων με έμφαση στις startups. Partner στην Taxinheaven είναι απο το 2018.